Software & Research

Home HOE WERKEN WIJ?

Bel mij terug

  Direct contact?

  Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.00 uur.

  +31 (0)71 402 02 19

  Onze Werkwijze

  Bij JPM-Online B.V. staat u als klant centraal. Omdat de financiële behoeften per klant verschillen, vinden wij het belangrijk om u een advies op maat te geven. We handelen daarom altijd met een intakegesprek om te kijken op welke wijze wij aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen.

  Wanneer uw onderneming verandert passen wij ook onze oplossing aan. Zo betaalt u nooit teveel, maar heeft u wel altijd een financieel adviseur achter de hand.

  DE VOORDELEN

  Met een online dashboard geven wij u 24/7 inzicht in de financiële bedrijfsvoering van uw onderneming. Hierdoor kunt u het maximale rendement halen uit uw onderneming en u richten op de taken die u energie geven.

  •  Uw boekhouding wordt online bijgehouden.
  •  U heeft 24/7 inzicht in uw financiële bedrijfsvoering.
  •  U heeft een persoonlijk aanspreekpunt bij JPM-Online.

  Het intakegesprek

  Tijdens het eerste gesprek leren wij u graag op zowel zakelijk als persoonlijkvlak kennen, zodat wij een beter beeld krijgen van uw onderneming en daarmee ook uw wensen en behoeften.

  Uw Businesscase

  Na het intakegesprek brengen wij uw wensen en behoeften in een businesscase wat wij op afspraak weer aan u presenteren. In dit document concrete en passende oplossingen aangeboden in 1 of meerdere scenario’s.

  Oplossing op maat

  Wanneer u de businesscase heeft goedgekeurd en een akoord heeft gegeven op een scenario, ontvangt u een overzicht met ons aanbod van diensten en tarieven.

  Implementatie & Training

  Na ondertekening van de overeenkomst zullen wij uw JPM-omgeving inrichten. U ontvangt een vaste contactpersoon die u een instructie/training geeft op afspraak voor het gebruik van de JPM-omgeving.