Onze organisatie

Home Onze organisatie
Who-We-Are

Wie zijn wij

JPM-Online ontzorgt ondernemers op fiscaal bedrijfskundig vlak. Met passie geven wij u dagelijks advies en nemen wij uw financiële administratie over waar u dat nodig vindt.

Mission

Automatisering & Digitalisering

Met een online dashboard heeft u 24/7 inzicht in uw financiële bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u het maximale rendement halen uit uw onderneming.

Our Vision

Ontzorging

Onze kennisbanken in de JPM-Online app geven u snel een antwoord op de meest gestelde vragen van ondernemers. En komt u er niet uit, dan staat er altijd een specialist voor u klaar.

JPM-ONLINE

Inzicht in uw financiële zaken,
altijd en overal !

Blue-Separator-Line-Image

Meer dan 10+ jaar ervaring

JPM-Online wordt gestuurd door experts met meer dan 10 jaar ervaring in de accountancy. Zo staat één van onze experts (Prediep Jawalapersad) ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent met certificerende bevoegdheid in het accountantsregister van de NBA.

 

Bij JPM-Online staat de klantverbinding centraal. Zo krijgt u altijd een vaste contactpersoon die u begeleid door de processen en voor u klaar staat wanneer u dat nodig acht. Zo denken onze experts graag met u mee in concrete en praktische oplossingen voor de inrichting van uw zakelijke en/of persoonlijke financiele administratie.

Ons Team Versterken?

JPM-Online is regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers en stagiaires, die bij kunnen dragen aan de groei van het bedrijf. Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures. Staat er geen vacature in voor jou, maar ben je wel geinteresseerd? Schroom dan niet om je cv met motivatiebrief op te sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.